Sodelujemo s priznanimi poslovnimi partnerji, ki so ponudniki izdelkov vrhunske kvalitete in našo ponudbo oplemenitijo s široko paleto keramike, lepil, fugirnih mas ter profilov. 

 

PARTNERJI KERAMIKA

Atlas Concorde - Ustanovljeno leta 1969 in kot matična družba Gruppo Concorde predstavlja drugo največjo italijansko skupino za keramiko, ki igra eno najvidnejših vlog v projektiranju in proizvajanju keramičnih oblog na svetovnem trgu. Velik povdarek namenjajo kolekcij za prostore javne uporabe kot so hoteli, restavracije, lounge bari, spa centri ter za vse ostale lokale. Tako lahko s svojim asortimanom zadovoljijo najzahtevnejše povpraševanje, tako iz tehničnega kot tudi iz estetskega vidika.

NovaBell - Italijansko podjetje, ki ga je leta 1988 ustanovil Silvio Bellei, ugledna osebnost italijanskega keramičnega trga. Ponujajo vrhunsko keramiko za zunanje in notranje površine. Prav za notranji dizajn so posebej specializirani (kopalnice, bivalni prostori, kuhinje, stopnišča, poslovni prostori, bari, itd...). So ponosni prejemnik certifikata Ecolabel.

Keraben -Španski Keraben Group je bil ustanovljen leta 1974 in poleg Kerabena združuje tudi izjemna proizvajalca keramike; Metropol in Atenea. Poleg kakovosti in oblikovne dovršenosti jih odlikujejo tudi dostopne cene.

Floor Gres - Italijansko podjetje ustanovljeno leta 1962, ki je v svoji zgodovini večkrat oralo ledino in danes predstavlja svetovno znano znamko, ki ponuja dovršenost v vseh pogledih.

Martex - Začetki dejavnosti slovenskega podjetja Martex d.o.o. segajo v leto 1977 (Keramix d.o.o). Skozi leta je podjetje postalo vodilni in tudi največji proizvajalec talnih keramičnih ploščic v Sloveniji.
 

Atkivno sodelujemo tudi z FlorimGranit commerceGramat Gril, Srce, San 21.

 

 PARTNERJI VEZNI MATERIAL

Mapei - Skupina Mapei je bila ustanovljena leta 1937 v Milanu in je danes vodilni svetovni proizvajalec izdelkov za gradbeništvo. Gre za podjetje, ki je v svetovnem vrhu veznih materialov in omogoča dolgotrajno varnost pred zamakanji vode.

Kerakoll - Podjetje z morda najbolj inovativnimi rešitvami, ki se osredotočajo na varstvo okolja in izboljšanje zdravega in kvalitetnega življenja znotraj naših prostorov. Ponujajo vrhunske okolju prijazne produkte, ki omogočajo naravno dihanje gradbenih materialov, ki pomagajo preprečevati najbolj pogoste bolezni, ki jih povzroča onesnaženje v prostorih. 

Kema - Slovensko podjetje z dolgoletno tradicijo in najsodobnejšo proizvodnjo kremenovih peskov in materialov za zaključna dela v gradbeništvu. Proizvodni program zajema pester nabor izdelkov za celovite rešitve v gradbeništvu, ki ga stalno dopolnjujejo z novimi in inovativnimi izdelki (gradbena lepila, tlaki, malte, izravnalne in fugirne mase, sanacijski in drugi materiali, kremenov pesek in dodatki za betone).